Buffet traditioneel koud & warm

Een heerlijk ‘traditioneel’ koud en warm buffet, o.a. bestaande uit (vanaf 20 personen):

Koud:

  • Heerlijke huzarensalade van het huis, mooi gegarneerd
  • Zalmsalade van het huis, gegarneerd met gerookte plakjes zalm
  • Frisse rauwkostsalade
  • Pasta salade
  • Vleesplank met vers gebraden rosbief
  • Heerlijke mosterdsaus
  • Schaal met gevulde eieren
  • Rode vruchtencompote
  • Een in witte wijn gepocheerde zalmforel, met een dillesaus
  • Lekkere haring met en zonder roggebrood
  • Garnalen
  • Paling
  • Diverse soorten stokbrood en mini bolletjes
  • Kruidenboter
  • Fruitsalade

Warm:

  • Varkenshaasje in champignon roomsaus of pepersaus
  • Contra-filet en een wienerrostbrat saus
  • Gebakken kriel aardappeltjes

Opties:

  • Reepjes kalkoenfilet gebakken met spek, champignons en uitjes, apart geserveerd met lekkere boursinsaus
  • Zalm met dragonsaus
  • Kipfilet met mangosaus
  • Aardappel gratin
  • Vleesplank met vers gebraden varkens fricandeau waarbij een rode vruchtencompote

koudwarmbuffet1koudwarmbuffet2-300x225